Concert Josep Lluís Notari i Andreu Valor

concert

Concert de Josep Lluís Notari i Andreu Valor a la Vilavella

La pluja havia fet acte de presència a última hora de la vesprada i els tècnics s’afanyaven a arreplegar i cobrir tots els estris i instruments de l’escenari, muntat per al concert de presentació de l’últim disc de Josep Lluís Notari, L’Arcàdia de Syntagma.

Andreu Valor, el seu acompanyant musical en aquest concert, la resta de músics, tècnics i amics que allí ens trobàvem, encreuàvem els dits i cadascú s’encomanava al seu sant favorit perquè els negres núvols se n’anaren i ens deixaren gaudir del que esperàvem que fóra un concert per al record.

concert 3

I així fou. A les onze de la nit sonaren les primeres notes executades pel magnífic Andreu Valor: commovedor, compromés, contundent, intel·ligent. Un gran valor de la música, cada vegada més reconegut i a qui no és difícil aventurar-li un futur excel·lent. Hi va estar acompanyat pel guitarrista, Blai Vañó Vañó.

concert 4

Hi va interpretar, entre d’altres temes, No sé odiar però vull, Tornarem a caure, inclosos en el seu disc Malgrat la pluja. Grans interpretacions!

concert 5

I va arribar el moment de Josep Lluís Notari. Xafar escenari en lloc públic per a la gent del seu poble era un somni acaronat per ell des de feia molt de temps.

concert 6

Entre emocions, versos i reflexions va anar descobrint, a poc a poc, cadascuna de les cançons del seu disc: El 2on món, Jo tinc un compromís o La neu ni et frega (aquesta última dedicada a qui escriu aquestes línies i a qui li agradaria compartir la dedicatòria amb tots aquells que van fer possible la realització del videclip: Rafa Coronas, Raquel Royo, Cristina Correa, Sarah Sanchís, Gabo Guerra, Teresa Cebrián, Joan Badenes, Rafa Marco, Coloma Gradolí..., i tants altres que no he citat, però que hi són ben presents).

la neu ni et frega 5

Fotograma de La neu ni et frega

       També hi vam tindre ocasió de recordar algun tema del seu anterior disc com: Arròs i tartana o Somnis de Lineker, entre d’altres.

concert 7

Molt ben acompanyat en escena pel seu germà, Héctor Notari (clarinet), Julián González (acordió i teclats) i el grandíssim Héctor Tirado (guitarra), responsable de la producció artística del disc i de la seua instrumentalització.

concert 8

Un gran concert, en definitiva. Un encert per part de l’Ajuntament de la Vilavella en la recuperació dels espais urbans per a l’organització d’actes culturals d’aquest tipus.

Des de Los ojos de mirar felicitem i donem l’enhorabona a totes les persones que ho féreu possible.

concert 9

Josep Lluís, la neu ni et frega…

(Article traduït al valencià per menorquetres)

Un pensamiento en “Concert Josep Lluís Notari i Andreu Valor

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.